Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Desso

Desso: een klasse ontwerper die een grote diversiteit aan design vloerbedekkingen vormgeeft. Desso’s ontwerpen zijn stuk voor stuk een waardevolle investering gezien de keuze voor het gebruik van milieuvriendelijke stoffen. Zo kiest u niet alleen voor een duurzame vloerbedekking, maar levert Desso een directe bijdrage aan uw eigen gezondheid evenals het welvaren van uw naasten.


Een gezond binnenklimaat met tapijt…

We brengen veel tijd door in huis, op ons werk of zoeken elders een binnenklimaat op. Onderzoek wijst uit dat we negentig procent van onze tijd binnen zijn. Dit gegeven vormt het uitgangspunt van ontwerper en producent Desso: hoe kunnen we een gezond binnenklimaat creeren middels een tapijt? Creativiteit en expertise zorgen voor continue ontwikkeling van tapijten met een gezonde en praktische waarde.

Tapijten van Desso verminderen de fijnstof in een interieur en dempen ongewenste geluiden. Het gebruik va gerecyclede materialen ligt ten grondslag van dit gunstige milieu. De keuze voor Cradle to Cradle (het uitgangspunt dat alle gebruikte materialen na gebruikt te zijn, nuttig in kunnen worden gezet in een ander product zonder kwaliteitsverlies) tilt deze tapijten naar het waardevolle niveau.


Nieuwe designs...

De genoemde creativiteit evenals innovatie zorgen er samen voor dat de ontwerper van tijd tot tijd nieuwe tapijten als deze mag presenteren. Hierbij staat de wens van de klant voor een specifieke sfeer centraal. Desso houdt met plezier in de gaten welke wensen er zijn op het gebied van kleur, dessin en structuur. Zo kan door de ontwerpers worden gekozen voor een design dat inspireert of een rustgevend ontwerp. Lichamelijk welzijn is namelijk eveneens afhankelijk van onze mentale hoedanigheid.


Vloerbedekkingvoordelig presenteert binnen deze online omgeving met trots de collectie kamerbreed tapijt van het merk Desso. Evenals de slogan van dit merk, luidt nu ons woord: ‘The Floor is Yours’.
Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van