Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Over Ons

Vloerbedekkingvoordelig.nl is een onderdeel van Hofmans at Home Op de websites van Hofmans vindt u allerlei producten voor om en in het huis. Van laminaat, PVC, tapijt en kunstgras tot vloerkleden en deurmatten. Absolute A-merken tegen de meest gunstige voorwaarden en prijzen.

Sinds jaar en dag mogen we met trots zeggen dat we leverancier zijn van tapijt, vinyl en marmoleum van alle toonaangevende merken zoals Forbo (Novilon), Desso, Parade, Bonaparte, Ambiant, Yunieq, Gelasta, Louis de Poortere, Tarkett en Edel.

Wanneer u uw aankoop online doet bij vloerbedekkingvoordelig.nl bespaart u fors op uw tapijt, vinyl en/of marmoleum. Onze adviseurs zitten klaar om u te assisteren aan de telefoon, chat of email. Zij geven advies over alle facetten maar u kunt ook bij hun terecht voor de scherpste offerte.

Wij garanderen u:
- De meest voordelige prijzen
- Duidelijke meetinstructies
- Veilig online betalen
- Uitsluitend Originele merk producten
- Gratis bezorgd in de Benelux*


Contact opnemen

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. We raden u aan dit door de weeks telefonisch te doen. Tijdens kantooruren staan we voor u klaar. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Wij nemen vervolgens snel contact met u op.

Contactpagina.

Leveringsvoorwaarden

Wij bezorgen uw bestelling op het door u aangegeven bezorgadres volgens onze Algemene leveringsvoorwaarden.

Privacy beleid

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en zorgen dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld.
Meer over ons privacy beleid vindt u op de daarvoor ingerichte pagina "privacy".

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van