Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Bonaparte

Bonaparte.. een sterk merk dat evenals Parade en Desso carpets deel uitmaakt van groot Europees producent: Desso Consumer Carpets. DIt is de enige Europese ontwerper/producent van tapijt in het topsegment. U bent aan het juiste adres voor hedendaagse en duurzame tapijtvormen in de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.


Bonaparte tapijt, een gezonde keuze!

Kiezen voor een tapijt van Bonaparte is een gezonde keuze. Het draagt bij aan een gezondere leefomgeving. Stuk voor stuk zijn de tapijten van Bonaparte gebaseerd op het Cradle to Cradle concept: de ontwerper werkt enkel volgens dit ‘groene’ principe. Producten vervaardigen uit natuurlijke materialen die op hun beurt eveneens gerecycled kunnen worden. Waarom dit uitgangspunt? Omdat Bonaparte het belangrijk vindt dat vloerbedekking een positieve invloed heeft op u als klant maar ook op het milieu.

De duurzaamheid is te danken aan de verantwoordelijke keuze voor de grondstoffen, duurzame energiebronnen, waterbronnen, maar ook de sociale verantwoordelijkheid ten opzichte van werknemers. Dit alles draagt bij aan onze algehele gezondheid en ons welzijn.  


Bonaparte via vloerbedekkingvoordelig:
Binnen deze webomgeving vindt u maarliefst 233 verschillende designs/kleurtinten vloerbedekkingen van Bonaparte. Waanzinnig veel ruimte om te kiezen voor een waardevolle investering voor uw woon- of werkomgeving dus. Kamerbreed tapijt, binnen enkele werkdagen geleverd. In overleg maken we een afspraak om bezorging van Bonaparte te realiseren op een dag dat het u schikt.


Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van