Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
 

Projectstoffering: al 50 jaar jouw specialist

Toen we 50 jaar geleden begonnen met de verkoop van kamerbreed tapijt, bedienden we aanvankelijk alleen de particuliere markt. Maar al snel wisten ook steeds meer bedrijven ons te vinden.

Inmiddels is de zakelijke markt verantwoordelijk voor bijna de helft van onze werkzaamheden. In kantoren, winkels, horecazaken en publieke ruimtes door heel Nederland vind je vloeren, raamdecoratie en kunstgras van Hofmans.

Van de persruimte bij voetbalclub N.E.C. tot het Waldorf Astoria Hotel. Van het Radboud Ziekenhuis tot het hoofdkantoor van Nike.

Onze stoffeerders zijn vakmensen. 
De mensen die het werk moeten maken en jou uiteindelijk moeten verblijden met een nieuwe vloer of nieuwe raamdecoratie zijn stuk voor stuk professionals. Wij werken voor 80% met ons eigen team van stoffeerders. Allen goed geschoold en een aantal hebben alle certificeringen die je kunt bedenken. Wij zijn bijvoorbeeld ook bevoegd om marmoleum te leggen in een OK kamer in het ziekenhuis.

Prijs, kwaliteit en duurzaamheid
Naast een goede prijs-kwaliteitverhouding zien wij duurzaamheid steeds belangrijker worden in de zakelijke markt. Ook dat is een reden waarom steeds meer organisaties voor Hofmans kiezen. Onze materialen en producten voldoen aan strenge eisen en ook bij de realisatie houden wij rekening met het milieu.

Complete ontzorging
Een ander belangrijk pluspunt voor veel bedrijven en instellingen is dat wij je compleet kunnen ontzorgen: van advies tot en met oplevering. We kijken en denken graag met je mee en stemmen onze planning zo veel mogelijk af op jouw bedrijfsvoering. Zo kunnen wij onze werkzaamheden bijvoorbeeld ook op zaterdag of zondag inplannen als dat beter uitkomt, of eventueel zelfs ’s nachts.

Projectstoffering komt voor in verschillende branches:
- Projectstoffering in Winkels
- Projectsfoffering in Kantoren
- Projectstoffering in Hotels
- Projectstoffering in Restaurants
- Projectstoffering in Health & Welness
- Projectstoffering in Onderwijs
- Projectstoffering in Sportorganisaties
- Projectstoffering in Woningcorporaties
- Projectstoffering in Aannemers en Architecten
- Projectstoffering in VVE's 

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van