Onderhoud

Onderhoud is altijd belangrijk bij producten zoals tapijt, vinyl en marmoleum. Onderhoud de producten regelmatig, door bijvoorbeeld te stofzuigen. Wanneer u dit regelmatig doet, hoeft het niet lang te duren en bent u er weinig tijd mee kwijt. Ook scheelt het veel als u vuil buiten de deur houdt. Dit kan door aanschaf van een deurmat. Hiervoor verwijzen wij u door naar DeurmattenVoordelig.nl.

Voor elke soort vloerbedekking (tapijt, vinyl of marmoleum) hebben we verschillende producten om uw vloer schoon en netjes te houden. Het merk 'James' is een uiterst betrouwbaar merk in het verzorgen van uw vloer. Deze bevelen wij u dan ook aan.

Onderhoudsproducten Tapijt

James Water: een onderhoudsmiddel voor de periodieke reiniging van uw tapijt, karpet en meubelstof. Het is geschikt voor alle materialen, zowel natuurlijk (zoals wol) als synthetisch. Prijs: €17,95.

James Vlekkenwonder: een vlekverwijderaar voor vlekken op tapijt, karpet en meubelstof van zowel natuurlijke (zoals wol) en synthetische materialen. Prijs: €15,95.

James Vlekkenspray: een vlekverwijderaar voor vlekken op uw tapijt, karpet en meubelstof. Prijs: €15,50.

James Cleansoft: een sterk geconcentreerde reiniger afgestemd op de speciale eigenschappen van wolgarens die in tapijt- en meubelstoffen verwerkt zijn. Prijs: €12,95.

James Cleanmaster: een speciaal reiniger voor een grondige onderhoudsbeurt van synthetische tapijt- en meubelstoffen. Prijs: €12,95.

Tot slot is er nog de James Startersset. Deze heeft een aantal kleinproducten: James Vlekkenspray, James Vlekkenwonder en James Water zijn bijeen verpakt samen met een op de verpakking gedrukte James Vlekkenschijf en een katoenen badstof handdoek in een stevige, hersluitbare kunststof verpakking. Prijs: €27,95.


Onderhoudsproducten Vinyl en Marmoleum

James Remover: voor het reinigen en onderhouden van uw vloer kunt u onze producten voor laminaat, vinyl & PVC en overige harde vloeren gebruiken. Prijs: €9,95.

James Basisreinigervoor het dagelijks reinigen en onderhouden van uw vloer kunt u onze producten voor laminaat, vinyl & PVC of overige harde vloeren gebruiken. Prijs: €9,95.

James Zijdemat: voor het dagelijks reinigen en onderhouden van uw vloer kunt u onze producten voor laminaat, vinyl & PVC of overige harde vloeren gebruiken. Prijs: €15,95.

James Vinyl & PVC reiniger Schoon & Snel droog: een hoog geconcentreerde reiniger, geschikt voor het dagelijks reinigen van vinyl, PVC en alle andere vochtbestendige harde vloeren zoals linoleum, keramische tegels, epoxyvloeren, rubber en natuur- en kunststeen vloeren. Prijs: €9,95.

James Vinyl & PVC reiniger Beschermt & Herstelt: een reinigings- en onderhoudsproduct in één, geschikt voor vinyl, PVC en alle andere vochtbestendige harde vloeren zoals linoleum, keramische tegels, epoxyvloeren, rubber en natuur- en kunststeen vloeren. Prijs: €9,95.

James Vinyl & PVC reiniger Natuurlijk & Beschermend: een hoog geconcentreerde reiniger, geschikt voor vinyl, PVC en alle andere vochtbestendige harde vloeren zoals linoleum, keramische tegels, epoxyvloeren, rubber en natuur- en kunststeen vloeren. Prijs: €9,95


Wilt u meer informatie over deze onderhoudsproducten? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten via +31 (0)85 8888 070.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van