Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Desso Airmaster 4Home - 1957 Airmaster

Desso Aimasters 4Home staat bekend als een revolutionair tapijt. Lees meer

Profiteer t/m 3 maart van 15% korting op Desso

  • Vloerbedekking Desso Airmaster 4Home 1957 Airmaster
  • Normaal: € 219,95 Nu: € 186,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielenZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtLichtechtheidAkoestiekGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Airmaster 4Home - 1957 Airmaster

  • 5
  • 400
  • 2
Desso Aimasters 4Home staat bekend als een revolutionair tapijt. Het tapijt is speciaal ontwikkeld voor in huis: een stoer lussenpool tapijt met een pure en natuurlijke uitstraling ontworpen naar de laatste decoratie trends. Het kleuren-pallet met onder andere kleuren zoals zand, kiezel, hout, en olijf is tijdloos en versterkt het natuurlijke karakter.
De werking gaat gepaard met schonere lucht in uw omgeving, zo zeggen astma patiënten veel minder last te ervaren van ademhalingsproblematiek en wijst onderzoek uit dat deze Airmaster schonere lucht creëert dan een harde vloersoort.
Met Desso Airmaster wordt de concentratie van fijne stofdeeltjes acht keer minder dan met harde vloersoorten en vier keer lager dan standaard tapijt. Dit betekent dat er een schonere en gezondere lucht door de omgeving stroomt.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor normaal projectgebruik
- Geschikt voor intensief gebruik van zwenkwielen
- Geschikt voor vloerverwarming en trappen
- Antistatisch
- Geluiddempend

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van