Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Uniek: Dit tapijt is op 4 meter rolbreedte te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Desso Denim - 242.132 Worn Denim Dark

Kies een dessin:

Desso Denim - 242.132 Worn Denim Dark

Met de Denim collectie geef je het interieur een stoere 'jeans look'. Lees meer

Profiteer t/m 10 april van 15% korting op Desso

  • Vloerbedekking Desso Denim 242.132 Worn Denim Dark
  • Normaal: € 219,95 Nu: € 186,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidAkoestiekGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Denim - 242.132 Worn Denim Dark

  • 2
  • Blauw
  • 7
  • 400
Met de Denim collectie geef je het interieur een stoere 'jeans look'. Het tapijt is gemaakt van gerecyclede garens, afkomstig van onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan en maakt het duurzaam en sterk. Er zijn vijf denim blauw kleuren met verschillende structuren; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot de pure indigo variant. Het onregelmatige effect van de bouclé structuur versterkt het doorleefde karakter. Kamerbreed toegepast of als kleed-op-maat met een randafwerking in stoere denim-stof.

De belangrijkste eigenschappen voor u op een rij:
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor zwaar projectgebruik
- Geschikt voor intensief gebruik van zwenkwielen
- Geschikt voor trappen en vloerverwarming
- Antistatisch
- Geluiddempend

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van