Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Louis de Poortere

Louis de Poortere heeft een collectie van 15 'wall-to-wall' tapijten. De vele verschillende series geeft u veel opties tot keuze. Binnen elke serie zitten ook veel kleuren, waardoor u bij Louis de Poortere aan het goede adres bent. Al deze series bieden een een heel fijn comfort aan. Denk daarbij aan dat het tapijt altijd best zacht is en dus aangenaam is voor uw voeten. Zoekt u iets modern en tijdloos? Dan zit u bij Louis de Poortere ook goed. De vele kleuren die aangeboden worden zijn in veel opzichten modern, maar wanneer u een tijdloos tapijt zoekt, zijn daar genoeg alternatieven voor te vinden. 

Zoals eerder aangegeven zijn er dus 15 series te vinden. Deze zijn allen te vinden op onze site en dat zijn de volgende series: Richelieu Velours, President, Ultratone, Super Hermes, Superbirds, Eco Dream Deluxe, Catkin, Willow, Urbanite, Dune, Cordal, Color.NET, Color Loop, Color Full en Move.

De tapijten van Louis de Poortere zijn  zeer geschikt voor woongebruik. Daarnaast zijn ook vele geschikt voor in de werksituatie. Tevens zijn de meeste tapijten ook goed te gebruiken, wanneer u vloerverwarming heeft. De laatste 2 aspecten kunnen soms nog wel verschillen per tapijt. Dit ziet u terug wanneer u op een tapijt klikt en naar de PIT-symbolen kijkt. 

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van