Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Keurmerken

Trustpilot

VloerbedekkingVoordelig.nl hecht veel waarde aan de mening van onze klanten. Via review website ' Trustpilot' zijn onze klanten in staat om hun mening over onze service kenbaar te maken. Voor de hele wereld, zonder filtering. Wij zijn dan ook bijzonder trots op onze score van 8,5 uit 10 voor onze webshop vloerbedekkingvoordelig.nl.

Oordeel zelf:
https://nl.trustpilot.com/review/vloerbedekkingvoordelig.nl


CBW waarborg

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral
meer zekerheid.

1. Extra garantie
CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie

2. Veilig (aan)betalen
Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het volledige bedrag betaalt u pas bij aflevering.

3. Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?
Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

*Let op!
Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%.
bron: https://www.cbw-erkend.nl

Via onze moedermaatschappij staan wij bij het CBW ingeschreven. Vloerenvoordelig.nl staat niet als losstaande webshop daar vermeld.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van