Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Garantie & Voorwaarden

Garantie

Op alle geleverde goederen rust de normale, door de fabrikant van het geleverde product (Desso, Bonaparte, Parade), verstrekte fabrieksgarantie. De officiële fabrieksgarantie van Desso, Bonaparte en Parade bedraagt 5 jaar. U kunt het garantieverzoek indienen via Vloerbedekkingvoordelig.nl.

Onoordeelkundige verwerking van de geleverde producten kan de garantie doen vervallen. Het niet opvolgen van de (verwerkings)voorschriften van de fabrikant kan de garantie doen vervallen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact op te nemen via +31 (0)85 8888 070 of support@vloerbedekkingvoordelig.nl.


CBW waarborg

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

Extra garantie
CBW-winkels bieden een extra goede productgarantie

Veilig (aan)betalen
Uw kunt zonder risico aanbetalen*. Het volledige bedrag betaalt u pas bij aflevering.

Onpartijdige klachtafhandeling
Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen. Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel? Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Ze zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van veilig (aan)betalen bijvoorbeeld. Uw aanbetaling is maximaal 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. En pas bij levering (en niet eerder) betaalt u het volledige bedrag. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt*. CBW-erkende winkels bieden bovendien een extra productgarantie. En mocht u een klacht hebben en er toch samen niet uitkomen, dan is er een onafhankelijke geschillen commissie, die gegarandeerd voor een passende oplossing zorgt. Uw rechtsbescherming is dus optimaal.

*Let op!
Gaat een CBW-erkende winkel failliet dan heeft u recht op een vervangende koop. Het aanbetalingsbedrag wordt dan in mindering gebracht met een maximum van 25%. Voor keukens, sanitair en harde vloeren is dit 15%. bron: https://www.cbw-erkend.nl


Voorwaarden

Gebruik van deze site betekent dat u de algemene voorwaarden van CBW erkende woonwinkels accepteert.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van