Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Ambiant
Ambiant: een mooie designer die van alle soorten vloeren kan leveren. Van laminaat tot tapijt. Dit allemaal afgestemd op de wens van de klant. Welke woonstijl u ook heef of welk woonblad u leest, Ambiant heeft alles in huis waar u zich thuis in voelt. En dat is altijd de vloer die u als beste koop ervaart. Dit betekent dat Ambiant altijd een kwalitatief hoge vloer levert voor een alleszins passende prijs.

Geborgen gevoel
Een Ambiant-tapijt is zacht, warm en uitnodigend. Dit geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Het is daarom fijn dat Ambiant veel moderne kleuren en veel denkbare uitvoeringen biedt. In deze beleving speelt Ambiant prachtig in op de markt. Het comfort waarin u leeft, wordt alleen maar vergroot met een tapijt. Niet alleen voor u, maar ook voor uw kinderen, want het is veilig spelen op op zo'n zachte ondergrond. Daarnaast kunt 's avonds heerlijk genieten van uw comfort met een tapijt. Een tapijt maakt het akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Niet alleen voor het comfort is een tapijt mooi. Het brengt tevens een ander voordeel met zich mee: geluiddemping. Denk dan bijvoorbeeld aan het geluid van hakken. Bovendien is een tapijt gemakkelijk in onderhoud. Alles samengevat is een Ambiant-tapijt alles wat u zoekt: de eigenschappen samen vormen een stijlvolle oplossing in uw woning. 

Vloerbedekkingvoordelig presenteert binnen deze online omgeving met trots de collectie kamerbreed tapijt van het merk Ambiant.

Ambiant vloerbedekking

Ambiant vinyl

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van