Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Parade

Parade presenteert een rijke collectie vloerbedekkingen en tapijten die afgestemd zijn op de behoefte aan warmte, luxe en comfort.
Deze ontwerper weet als geen ander dat de keuze voor een nieuwe vloer niet eenvoudig is. Wat past het best bij mij of mijn naasten? Hoeveel wil ik investeren? Hoe maak ik een keuze die goed is op langere termijn? Krijg ik garantie? Is het tapijt duurzaam?


Deze vragen vormen de basis voor Parade als producent. Alle vloersoorten hebben zodoende een sfeervolle en luxe uitstraling. Ze voelen zacht aan, geven sfeer en zijn duurzaam. Ook komt het de gezondheid van u en uw naasten ten goede. Dit omdat er enkel gebruik gemaakt wordt van duurzame en herbruikbare materiaalsoorten.

De tapijten dempen stuk voor stuk geluid: dit komt de akoestiek in uw interieur ten goede. Ook zorgt de keuze voor dit tapijt indirect voor energiebesparing. Het houdt warmte vast. Wanneer u last heeft van stofdeeltjes momenteel, en/of wanneer u kampt met ademhalingsproblematiek, komt Parade u tegemoet: stofdeeltjes worden in de vloeren van Parade langer vastgehouden, alvorens u met de stofzuiger over het tapijt gaat. Dit zorgt voor minder hinder in luchtwegen.


De kracht van de vloerbedekking mag eveneens worden genoemd. Parade vloerbedekkingen zijn nagenoeg slijtvast en hebben een lange garantie. De ‘karaktertrekken’ zijn te vinden op de pagina van een specifieke vloerbedekking. Ook projecttapijt maakt deel uit van de Parade-collectie. Sinds jaar en dag is de ontwerper internationaal ervaren en erkend als leverancier van kantoren, zorginstellingen en projectinrichtingen.


Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van