Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek

Vloerkleed op maat

Uw tapijt naar uw wens!

Bij vloerbedekkingvoordelig.nl is het mogelijk om van elk tapijt uit ons assortiment een vloerkleed op maat te kiezen en hem af te werken naar uw smaak. Met name met de afwerking van het kleed kunt u vele kanten op, waardoor uw kleed uniek is!

Hoe werkt het?
U kiest uit ons ruime assortiment, uw tapijt naar keuze. Aan de linkerkant van uw scherm, kunt u kiezen uit verschillende filters om uw keuze wat makkelijker te maken. Nadat u uw droomkleed gekozen heeft, gaat u naar het icoontje ‘deze vloerbedekking als vloerkleed’ (zie screenshot hieronder). Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn van maat tot afwerking. Meer informatie over afwerkingen, kunt u hieronder lezen. Tot slot klikt uw op ‘verstuur offerte’. U zal binnen 24 uur een offerte ontvangen, opgesteld door onze specialisten van vloerbedekkingvoordelig.nl.  

 

Afwerking
Met de afwerking van uw vloerkleed, kunt u alle kanten op. Met de vele opties die er zijn, kunt u uw kleed naar uw smaak af laten werken. Er zijn veel verschillende soorten manier, zoals festonneren, banderen, blind banderen of volume afwerking. Hieronder krijgt u meer informatie en ziet u wat foto’s van de mogelijkheden.

Festonneren
Festonneren is een veel gebruikte manier van het afwerken van vloerkleden. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met een bijpassende kleur garen. Met Hollands vakmanschap en oog voor detail gaat Carpet Making voor u aan de slag. Daarbij gaan we alleen voor de hoogste kwaliteit. Wij werken alle maatkarpetten af met een 100% polyamidegaren, zodat de festonranden niet gaan pluizen. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid om dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een hoogwaardig karpet op maat.

Volume afwerking
Volumekarpet heeft een rijke, volle uitstraling. Door de randen van het tapijt te vouwen en het tapijt te voeren met een speciaal vilt ondertapijt, ontstaat een heerlijk dik karpet. Met hun uitstraling geven de kleden een gevoel van warmte en rust. Het ondertapijt heeft een antislip-werking, is vochtbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Deze volumekarpetten worden geheel op maat door ons vervaardigd, zodat een prachtig ‘vloereiland’ ontstaat. Exclusief en persoonlijk!

Blind banderen
Blind banderen is een stijlvolle afwerking met een luxe uitstraling en een duurzaam resultaat. Het karpet wordt voorzien van een subtiele suèdine band in een bijpassende kleur. Omdat deze band nauwelijks zichtbaar is, spreken we van ‘blind banderen’. Wij bieden hiernaast de mogelijkheid dit type karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Met de extra “body” die hierdoor ontstaat, creëren we een karpet dat in alle opzichten comfort en weelde uitstraalt. Deze randafwerking is door zijn duurzaamheid niet enkel geschikt voor privégebruik maar leent zich ook uitstekend voor karpetten en vloereilanden in de projectsfeer.

 

Banderen
Zo kunnen wij uw karpet voorzien van een band van katoen of leatherlook. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om uw karpet in te leggen met een hoogwaardig vilten antislip-ondertapijt. Hierdoor ontstaat een heerlijk luxe karpet met een weelderig gevoel.

Kies hier het tapijt van uw wensen

Wanneer u meer informatie wilt over een 'vloerkleed op maat', kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via chat, mail of telefoon op +31 (0)85 8888 070. Verder kunt u hier klikken voor inspiratie op te doen.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van