Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek
Gelasta

Vloerbedekking  

Gelasta speelt in op de wensen in de markt. Veel mensen, veel wensen. Vandaar ook de ruime keuze in het assortiment van Gelasta.Gelasta heeft voor iedere woning of een commerciele instelling een passende vloer. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan de kwaliteit van het product, zodat deze tegen de juiste prijs kan worden aangeboden. Met de vele ervaring en kennis van de vloerbedekkingmarkt kunnen we daar goed op inspelen. 

De nieuwe Gelasta collectie telt 41 verschillende series. Deze ruime collectie bestaat in totaal uit 467 verschillende kleden. Hierin zitten veel moderne, mooie kleuren.  

Vinyl

De Gelasta-collectie bestaat uit 21 verschillende series. Binnen deze series zijn er nog genoeg keuzes aan kleuren. Vele moderne, maar ook warme kleuren. Voor ieder wat wils. De vele verschillende series geven een mooi beeld, wat u allemaal kan met vinyl. Hieronder leest u verder waarom vinyl veel voordeel met zich meebrengt. 

Ontdek de voordelen van vinyl
Vinyl op de vloer is mooi, betaalbaar en handig. En ook niet onbelangrijk: supereenvoudig in het onderhoud. De mogelijkheden zijn bovendien oneindig. Iedere consumenten vindt altijd een motief naar zijn smaak. Populaire motieven zijn hout en steen: op het eerste oog niet van de natuurlijke materialen te onderscheiden. Ook uni kleuren zijn zeer gewild. Het prijskaartje toont het verschil met natuurproducten uiteraard wel duidelijk, en in het voordeel van vinyl natuurlijk! Gelasta heeft als totaalleverancier van vloerbedekking ook vinyl in het assortiment. In alle soorten, maten en kleuren.

Vinyl op maat
Vinyl is vloerbedekking op maat. Consumenten kiezen uit alle denkbare kleuren, motieven, kwaliteiten en prijsklassen. Gelasta heeft veel verschillende diktes, slijtlagen en gebruiksklassen in het assortiment. Commercieel aantrekkelijke vinyl kwaliteiten voor zowel woninginrichter als consument. Vinyl wordt doorgaans geleverd in 400 breed, maar ook 500 breed is een steeds meer gangbare breedte. Ook voor kantoren en gebouwen heeft Gelasta de juiste kwaliteiten in collectie.

Anti-sliplaag
Voor de consument heeft een vinyl vloer veel voordelen. Prijstechnisch is het materiaal nauwelijks te verslaan, terwijl de keuzevrijheid groot is. Ook in levensduur kan vinyl steeds beter de concurrentie met andere soorten vloerbedekking aan. Vinyl is van zichzelf een glad materiaal. Daarom wordt het product bewerkt met een zogenoemde anti-sliplaag. Een toplaag die het materiaal ruw maakt. Wel zo veilig. U herkent de kwaliteiten met deze bewerking aan het R10 of slip resistance logo. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Gelasta vloerbedekking

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van