Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Naaldvilt Novazon - 0130 Betongrijs 7165013046

De Ambiant Novazon is een haast onverslijtbare vlakvilt die in iedere woon- en projectomgeving uitstekend tot zijn recht komt. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Vloerbedekking Ambiant Naaldvilt Novazon 0130 Betongrijs 7165013046
  • 83,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruik
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Naaldvilt Novazon - 0130 Betongrijs 7165013046

  • 5
  • 400
  • 2
  • 7
De Ambiant Novazon is een haast onverslijtbare vlakvilt die in iedere woon- en projectomgeving uitstekend tot zijn recht komt. Ambiant Novazon is leverbaar in een zeer groot aantal kleuren en is bovendien behandeld met vlamvertragende Bfl-s1 finish. Met Ambiant Novazon combineert u comfort met jarenlang leefplezier.De belangrijkste specificaties voor jou op een rij:

- Totale dikte: 8 mm

- Poolhoogte: 5 mm

- Geschikt voor zwaar woongebruik (7 jaar garantie)

- Geschikt voor trappen onder woonomstandigheden (5 jaar garantie)

- Geschikt voor continu gebruik van zwenkwielenWenst u onze tapijten op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van