Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Supreme Beton - 5703 Supreme Beton 9212570347

De Supreme Beton collectie van Ambiant heeft een trendy beton dessin, een matte toplaag en een voelbare structuur. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Vinyl Ambiant Supreme Beton 5703 Supreme Beton 9212570347
  • 109,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikZwaar projectgebruikZwenkwielenAntistatisch tapijtBrandgedragAntislip
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Ambiant vinyl in onze 6000 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Supreme Beton - 5703 Supreme Beton 9212570347

  • 400

De Supreme Beton collectie van Ambiant heeft een trendy beton dessin, een matte toplaag en een voelbare structuur. Daarnaast is deze vinyl collectie van Ambiant milieuvriendelijk, duurzaam en innovatief doordat 95% van de Tex Back gemaakt is van gerecyclede petflessen. Dit vinyl bestaat uit vier lagen, waaronder een lichte compactlaag van foam. Deze compactlaag zorgt ervoor dat er tijdens het productieproces maar liefst 35 KG aan grondstoffen bespaard wordt. 


In onze showroom vind je vele vinylvloeren op kamerbreed formaat - kom langs en laat je inspireren. Hieronder vind je de belangrijkste productspecificaties:

- Totale dikte: 2,7 mm 

- Dikte toplaag: 0,5 mm 

- Totaalgewicht: 2,00 

- Rolbreedte: 400 cm 

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor zwaar projectgebruik 

- Geschikt voor normaal tot zwaar industrieel gebruik 

- Geschikt voor het gebruik van zwenkwielen

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van