Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Lexington - 0175 Zilver 4516017543

Dit prachtige bouclé tapijt van Ambiant zorgt door de verschillende lengtes tussen de lussen voor een zijdezacht gevoel. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Vloerbedekking Ambiant Lexington 0175 Zilver 4516017543
  • 99,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal woongebruikTrappen
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Lexington - 0175 Zilver 4516017543

  • 400
  • 7
  • 4

Dit prachtige bouclé tapijt van Ambiant zorgt door de verschillende lengtes tussen de lussen voor een zijdezacht gevoel. Door het duurzame karakter is het tapijt geschikt voor bijna iedere ruimte in huis. Wil je dit tapijt eerst zien & voelen? Bestel een staal of kom langs in onze showroom.


Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties: 


- Geschikt voor normaal woongebruik 

- Geschikt voor het gebruik op trappen 

- Totale dikte: 8 mm

- Fusionbacking 

- Comfortklasse 4!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van