Plan hier je showroom afspraak


Belakos Century - Century 177

De Century collectie van Belakos is onderhoudsvriendelijk, chloor bestendig en UV-bestendig! Lees meer

Profiteer t/m 12 december tot wel 15% korting op Belakos tapijten

  • Vloerbedekking Belakos Century Century 177
  • Normaal: € 189,00 Nu: € 170,00 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidGeluiddempendComfortklassen
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Belakos Century - Century 177

  • 400
  • 5

De Century collectie van Belakos is onderhoudsvriendelijk, chloor bestendig en UV-bestendig! Dit tapijt kan dus echt wel tegen een stootje. 

Bezoek onze 7600 m2 showroom waar je de tapijten op kamerbreed formaat kan zien en voelen! 

Hieronder vind je de belangrijkste producteigenschappen:

- Poolhoogte: 9,5 mm 
- Totale hoogte: 11,5 mm 
- Poolmateriaal: 100% Polyamide 
- Geschikt voor zwaar woongebruik 
- Geschikt voor normaal projectgebruik 
- Geschikt voor vloerverwarming
- Geschikt voor gebruik op trappen
- Geschikt voor gebruik van zwenkwielen
- Comfortklasse 5!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van