Desso Vibe - 2925 Vibe

Vibe is een van de designs van Desso. Lees meer

t/m 30 april: 15% Korting

  • Vloerbedekking Desso Vibe 2925 Vibe
  • Normaal: € 174,95 Nu: € 148,71 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Vibe - 2925 Vibe

  • 5
  • 400
  • 3
  • Wit / Licht
Vibe is een van de designs van Desso. De pure/duurzame vloerbedekking is verkrijgbaar in maarliefst 16 diverse uitvoeringen. Waarom we dit tapijt met trots presenteren en leveren met een garantie van vijf jaar?...

De materiaalkeuze maakt deze stoffen vloer duurzaam en makkelijk te onderhouden. Het tapijt houdt daarnaast stof langer vast. Dit zorgt voor een antistatische werking en komt mensen met een allergie ten goede. Stof dwarrelt niet meer rond en wordt eenvoudig opgezogen met de stofzuiger. Onderzoek wijst uit dat ademhalingsproblemen afnemen wanneer gekozen wordt voor deze bedekking in vergelijking met vele tapijten van andere producenten.

Het is ook goed om te weten dat deze Vibe dermate sterk is, hij niet enkel en alleen geplaatst kan worden in een woonomgeving; ook voor zwaarder werkgebruik is hij uiterst geschikt. Waardoor dat blijkt? Onderzoek heeft uitgewezen dat ook intensief bewandelen en zwenkwielen deze vloer niet zullen beschadigen. Zodoende is kozen een aantal klanten kortgeleden voor deze vloerbedekking voor project-matige doeleinden.

De 16 kleurtinten worden stuk voor stuk geleverd op een rol van vier meter. De lengte bepaalt u dus zelf. Het tapijt is voorzien van een anti-slip finish. Vibe kan worden geplaatst op de trap, de combinatie met (vloer)verwarming is mogelijk (warmtebestendig tot een verwarmingstemperatuur van 28 graden) en de vloerbedekking krijgt het keurmerk ‘brandveilig’.
Behalve een verrijking voor het interieur, zorgt een kleed voor lage energiekosten en optimale akoestiek. Het tapijt is geluiddempend. Gedurende het productieproces wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. In totaliteit vormt deze Desso Vibe een uiterst betaalbare langetermijninvestering.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.

- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Bij Desso is het een algemeen gegeven dat de garantie voor 5 jaar zal gelden.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van