Plan hier je showroom afspraak


Product niet leverbaar

Desso Stream - 2922 Stream

Deze kwaliteit is helaas uit de collectie. Lees meer

Profiteer t/m 12 december van 15% korting op Desso

  • Vloerbedekking Desso Stream 2922 Stream
  • Normaal: € 179,95 Nu: € 152,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Stream - 2922 Stream

  • 5
  • 400
  • 3

Deze kwaliteit is helaas uit de collectie.  

Stream is een langetermijninvestering op het gebied van comfort, onderhoud en uitstraling. Het tapijt is gemaakt van zeer hoogwaardige garens. De middelhoge gesneden pool is tweekleurig, wat spanning en diepte geeft aan iedere vloer. Het kleurenpalet straalt als geheel een fleurige frisheid uit waardoor het een aangenaam speelse basis is voor zowel hedendaagse als een klassiek interieur.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:
- Geschikt voor zwaar woon- en projectgebruik
- Geschikt voor trappen, zwenkwielen en vloerverwarming
- Antistatisch
- Geluiddempend

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van