Desso Stream - 2915 Stream

Desso StreamKiezen voor een vloerbedekking die lang blijft liggen? De aanleg vraagt aandacht en we steken van tijd tot tijd liever energie in de keuze voor andere verrijkingen van onze woon- of werkom Lees meer

t/m 31 augustus: 15% Korting en tevens gratis gelegd
(tot 60km vanaf Cuijk)

  • Vloerbedekking Desso Stream 2915 Stream
  • Normaal: € 174,95 Nu: € 148,71 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikZwaar projectgebruikTrappenZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Stream - 2915 Stream

  • 5
  • 400
  • 3
  • Grijs
Desso Stream
Kiezen voor een vloerbedekking die lang blijft liggen? De aanleg vraagt aandacht en we steken van tijd tot tijd liever energie in de keuze voor andere verrijkingen van onze woon- of werkomgeving. Zodoende presenteren we u met trots deze Stream bedekking van Desso: een langetermijninvestering op het gebied van comfort, onderhoud en uitstraling.

Desso Stream vloerbedekking is beschikbaar in zestien uiteenlopende kleurtinten. Deze zijn stuk voor stuk geluiddempend en komen uw energierekening ten goede. De Stream collectie is anti-allergeen; ideaal wanneer een stof-allergie u soms in de weg zit.


De bedekking wordt geleverd op een rol van vier meter breed. De keuze voor de lengte is geheel aan u. De stoffen vloer is eveneens geschikt om op de trap te plaatsen en ook in combinatie met vloerverwarming kan Stream geplaatst worden.

Gezien het feit we vandaag de dag steeds meer tijd doorbrengen in ons huis, op ons werk of in een ander binnenklimaat, is de bijdrage aan een optimaal binnenklimaat het uitgangspunt van Desso als ontwerper. Het gebruik van natuurlijke materialen specifieke keuzes voor structuur zijn hier voorbeelden van. Creativiteit en expertise zorgden voor de ontwikkeling van dit Stream tapijt: een vloer met een gezonde, praktische en moderne waarde.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.

- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Bij Desso is het een algemeen gegeven dat de garantie voor 5 jaar zal gelden.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van