Desso Asteranne 50 - 2098 Asteranne 50

Enorm veel keus: De Asteranne van Desso is beschikbaar in vijftig uiteenlopende kleuren, waarvan de meeste bestaan uit blauwtinten. Lees meer

t/m 30 april: 15% Korting

  • Vloerbedekking Desso Asteranne 50 2098 Asteranne 50
  • Normaal: € 279,95 Nu: € 237,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielenZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Asteranne 50 - 2098 Asteranne 50

  • 400
  • 4
  • 5
  • Oranje
Enorm veel keus: De Asteranne van Desso is beschikbaar in vijftig uiteenlopende kleuren, waarvan de meeste bestaan uit blauwtinten. De ontwerpen van Desso zijn stuk voor stuk een waardevolle investering. De ontwerper maakt namelijk enkel gebruik van pure/natuurlijke (grond)stoffen. Zo kiest u op de eerste plaats voor een duurzame vloerbedekking en levert uw aanwinst op de tweede plaats een directe bijdrage aan de gezondheid van u en uw naasten.

Vloerbedekking voor gezond welvaren…
We weten allemaal dat we vrij veel tijd doorbrengen in huis, op ons werk of in een ander binnenklimaat. Al met al bevinden we ons negentig procent van de tijd in een binnenomgeving. Dit gegeven is het uitgangspunt van Desso als ontwerper: ‘Hoe kunnen wij als Desso een gezond binnenklimaat creëren?’.

Creativiteit en kunde zorgden voor de ontwikkeling van de Desso Asteranne vloerbedekking: tapijt met een gezonde evenals praktische waarde. Tapijten van Desso verminderen de fijnstof in een woon- of werkomgeving en dempen ongewenste geluiden. Het gebruik van hergebruikte materiaalsoorten ligt ten grondslag van dit gunstige milieu.
Wellicht zegt de term Cradle to Cradle u iets: een werkwijze waarbij alle gebruikte materialen na gebruikt te zijn, nuttig in kunnen worden gezet in een ander product zonder kwaliteitsverlies. Deze term/werkwijze tilt de Asteranne van Desso naar het waardevolle niveau waar we als vloerbedekkingvoordelig zo trots op zijn. Niet voor niets dat we het tapijt leveren met vijf jaar garantie.

We nodigen u hier ter plekke uit rustig rond te kijken, een tapijt te kiezen dat bij u wensen past en de koopprocedure te volgen. Dit is eenvoudig. Wanneer u een keuze heeft mogen maken, komen we de vloerbedekking leveren op een dag dat het u schikt. Iedere bedekking wordt geleverd op een rol van vier meter breed; de lengte is aan u. Afhankelijk van de woon- of werkruimte waar u deze Asteranne wenst te plaatsten kiest u het aantal meter.

Rolbreedte
Bij deze tapijten kunt u kiezen voor een rolbreedte van 500cm. U kunt contact met ons opnemen om meer informatie over deze optie te krijgen.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.

- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Bij Desso is het een algemeen gegeven dat de garantie voor 5 jaar zal gelden.


Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van