Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Bonaparte Esprit - 125 Esprit

Wanneer u kiest voor een vloerbedekking uit de Esprit collectie zorgt u voor een natuurlijk interieur. Lees meer

Profiteer t/m 10 april van 15% korting op Bonaparte

  • Vloerbedekking Bonaparte Esprit 125 Esprit
  • Normaal: € 149,95 Nu: € 127,46 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Bonaparte Esprit - 125 Esprit

  • 5
  • 400
  • 2
Wanneer u kiest voor een vloerbedekking uit de Esprit collectie zorgt u voor een natuurlijk interieur. Het voltallige assortiment is gebaseerd op landschappen, rotsstructuren en de zee. Het betreft een zachte vloerbedekking.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

Alle vloersoorten worden geleverd op een rol van 4 meter breed. De lengte is geheel uw keuze. De bedekking kan worden geplaatst in druk belopen woonvertrekken. Ook de trap kan worden voorzien van deze Esprit stoffering. Zwenkwielen kunnen eenvoudig hun gang gaan zonder dat het de vloer zal beschadigen. Wanneer vloerverwarming reeds deel uitmaakt van uw woonomgeving, kunt u de Esprit gerust plaatsen: het is bestand tegen een verwarmingstemperatuur van wel 28 graden.

Allergieën en ademhalingsproblemen nemen, zo wijst onderzoek uit, behoorlijk af wanneer we deze vloer vergelijken met een harde of statische vloer. De Esprit is namelijk geheel antistatisch. Zodoende worden stofdeeltjes vastgehouden alvorens een stofzuiger deze doet verdwijnen.
Op de achterzijde van de vloerbedekking bevindt zich een antisliplaag, waardoor verschuiving over de bestaande vloer wordt voorkomen. Het tapijt is getest op lichtechtheid: het zal niet verkleuren door de zon of andere lichtbronnen. Tot slot komt het tapijt de akoestiek binnenshuis ten goede. Het heeft een geluiddempende functie, waardoor weerkaatsing wordt geminimaliseerd en u kunt genieten van optimaal wooncomfort.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van