Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Bonaparte Montana - 410 Montana

Bonaparte Montana sluit erg aan op de woontrends. Lees meer

Profiteer t/m 14 april van 15% korting op Bonaparte

  • Vloerbedekking Bonaparte Montana 410 Montana
  • Normaal: € 329,95 Nu: € 280,46 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Bonaparte Montana - 410 Montana

  • 5
  • 400
  • 5
Bonaparte Montana sluit erg aan op de woontrends. Een krachtige en chique kleurreeks, geïnspireerd op de Amerikaanse jaren vijftig en zestig. De creativiteit van de ontwerper Bonaparte evenals haar kunde zorgen voor de ontwikkeling van deze Montana vloerbedekking. Het is een tapijt met een gezonde én praktische waarde. De tapijten van Bonaparte verminderen de hoeveelheid fijnstof in uw woon- of werkomgeving. Ook worden ongewenste geluiden gedempt. Bonaparte maakt gebruik van natuurlijke (her te gebruiken) materiaalsoorten. Deze materiaalsoorten vormen de basis van het gunstige milieu dat het voor u zal creëren.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

We leveren deze tapijten met vijf jaar garantie. U ontvangt een breedte van 4 meter op rol. De lengte is geheel aan u. Het tapijt is te combineren met vloerverwarming, plaatsing op de trap behoort eveneens tot de mogelijkheden en de vloer is bestand tegen zwaarder wandelverkeer en zwenkwielen.

Wanneer u last heeft van astma of ademhalingsproblemen, komt ook de vloer uw aandoening hier ten goede: hij is antistatisch en houdt stofdeeltjes langer vast dan een standaard vloerbedekking of harde vloer. Zodra de stofzuiger zijn werk doet, worden de deeltjes weer eenvoudig verwijderd.
Op de achterzijde van het tapijt bevindt zich een antisliplaag, waardoor verschuiving over de bestaande vloer voorkomen wordt. Ook lichtechtheid is gegarandeerd: het tapijt zal niet verkleuren door de zon of een andere lichtbron.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van