Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Houston - 0496 Grijsbeige 1575049643

De Houston tapijtcollectie van Ambiant is een heerlijk zacht comfortabel tapijt. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Vloerbedekking Ambiant Houston 0496 Grijsbeige 1575049643
  • 149,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikTrappenAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheid
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Houston - 0496 Grijsbeige 1575049643

  • 400
  • 5
De Houston tapijtcollectie van Ambiant is een heerlijk zacht comfortabel tapijt. De kleuren uit deze collectie variëren uitsprekende kleuren tot lichte tinten. De polyester garens zorgen niet alleen voor extra volume in het tapijt maar zorgt ook voor vlekbestendigheid. Dit maakt deze vloerbedekking geschikt voor zwaar woongebruik.

In onze showroom vind je een ruim assortiment aan tapijten op kamerbreed formaat - kom langs en laat je inspireren! Hier vind je alvast de belangrijkste productspecificaties:
- Totale dikte: 17,5 mm
- Poolhoogte: 155 mm
- Poolgewicht: 1,800 (gram per m2)
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor het gebruik op trappen
- Comfortklasse 5!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van