Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Exclusive Visgraat - 6233 Exclusive Visgraat 9350623347

De exclusive visgraat van Ambiant is een van de meest trendy vinly momenteel op de markt. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Vinyl Ambiant Exclusive Visgraat 6233 Exclusive Visgraat 9350623347
  • 109,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
NormaalprojectgebruikZwenkwielenBrandgedragAntislip
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Ambiant vinyl in onze 6000 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Exclusive Visgraat - 6233 Exclusive Visgraat 9350623347

  • 10
  • 400

De exclusive visgraat van Ambiant is een van de meest trendy vinly momenteel op de markt. Dit komt mede door de warme kleur en de diversiteit van het vinly. Het past in ieder huis bij ieder interieur. Een voorbeeld van dit vinly is dat het bijna niet te onderscheiden is van het houten parket. Ieder stukje vinly is uniek en er is daarom geen gelijkenis op het vinly. 


 


Specificaties:Dikte: 2mmTotaalgewicht per m²: 2.15 kgKleuren beschikbaar: 5Gebruikersklasse: 23 - zwaar woongebruikGebruiksklasse industrieel: 41 - licht industrieel gebruikGebruiksklasse project: 32 - normaal projectgebruikGarantie woongebruik (Jaren): 10 jaarProjectgeschikt: jaAntistatisch: NeeZwenkwielgeschiktheid: B - incidenteel gebruikContactgeluidreductie ∆LW (IS)​: 10Persoonoplading (kV): <2Brandclassificatie: Bfl-s1Dessin: VisgraatAntislip: jaSupreme: neeLichtechtheid (>=): 6


 
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van