Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Ambiant Calandro Beton - 5246 Calandro Beton9204524647

De Calandro Beton collectie van Ambiant heeft een stijlvol tegeldessin, een matte toplaag en een voelbare structuur. Lees meer

Bel voor de scherpste prijs

  • Vinyl Ambiant Calandro Beton 5246 Calandro Beton9204524647
  • 84,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikZwenkwielen
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Ambiant vinyl in onze 6000 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Calandro Beton - 5246 Calandro Beton9204524647

  • 400

De Calandro Beton collectie van Ambiant heeft een stijlvol tegeldessin, een matte toplaag en een voelbare structuur. De tegels in het patroon hebben een afmeting van 50 x 25 cm die iedere ruimte een robuuste uitstraling geven. Door het uiteenlopende kleurenpallet van deze collectie is er voor ieder interieur een passende kleur te vinden. 


Kom langs in onze showroom in Cuijk en bekijk onze vinyl vloeren op kamerbreed formaat! Hieronder vind je alvast de belangrijkste productspecificaties:

- Totale dikte: 2,4 mm 

- Dikte toplaag: 0,35 mm 

- Totaalgewicht (gram per m2): 1,58

- Rolbreedte: 400 cm 

- Geschikt voor zwaar woongebruik 

- Geschikt voor normaal projectgebruik 

- Geschikt voor licht industrieel gebruik 

- Geschikt voor incidenteel gebruik van zwenkwielen

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van