Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Parade Chanelle - 294 Chanelle

Rijk, weelde, warmte. Lees meer

Profiteer t/m 10 april van 15% korting op Parade

  • Vloerbedekking Parade Chanelle 294 Chanelle
  • Normaal: € 394,95 Nu: € 335,71 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielenAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Parade Chanelle - 294 Chanelle

  • 5
  • 400
  • 5
Rijk, weelde, warmte.. Dat zijn de karaktertrekken van de Chanelle vloerbedekking: Een tapijtsoort met volle pool - dus veel comfort - die een speelsheid combineert met fijne hogere garens. Zodoende wordt een informeer maar toch warm en chique effect gecreëerd.

De mogelijkheden om deze vloer toe te passen zijn rijk: zo kan hij worden gebruikt als kamerbrede vloerbedekking, een individueel tapijt en kan hij een trap bekleden.
Of het nu normaal of zwaarder woongebruik betreft, deze vloerbedekking kan tegen een stootje. Hij kan verschuivingen van zwenkwielen aan en ook druk belopen gebieden kunnen worden voorzien van dit tapijt.

De belangrijkste eigenschappen voor u op een rij:
- Geschikt voor zwaar woongebruik
- Geschikt voor normaal projectgebruik
- Geschikt voor trappen en zwenkwielen
- Geluiddempend & antistatisch
- Comfortklasse: 5

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van