Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Louis de Poortere Richelieu Velours - 5505 Richelieu Velours

Richelieu VeloursDe vloerbedekking bestaat uit prachtig geweven van 100% wol. Lees meer
  • Vloerbedekking Louis de Poortere Richelieu Velours 5505 Richelieu Velours
  • Normaal: € 531,70 Nu: € 446,63 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal tot zwaar woongebruikLicht projectgebruikVloerverwarmingBrandgedragAntislip
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Louis de Poortere Richelieu Velours - 5505 Richelieu Velours

  • 5
  • 400
  • Rood
Richelieu Velours
De vloerbedekking bestaat uit prachtig geweven van 100% wol. Richelieu Velours is leverbaar in 42 verschillende kleuren, die variëren van geavanceerde neutrale tot inspirerende, moderne kleuren.
Ondanks haar 50 jaar erfgoed is Richelieu Velours fris en modern en kan een gevoel van stijl en glamour in elke huiskamer.
Richelieu Velours beschikt over heldere kleuren en luxe. De luxe bestaat uit alleen de beste zuivere scheerwol en extra veerkracht dankzij twee-zijdige garen.

Rolbreedte
De rolbreedte bij Louis de Poortere kan afwijken van de normale 400cm breed. Binnen deze serie is de lengte per rol namelijk 457cm. Voor meer informatie kan u het beste even contact met ons opnemen, zodat u samen met een van onze experts, de gunstigste aantal strekkende meters kan uitrekenen. Op deze manier voorkomt u dat u veel vloerbedekking overhoudt, na het leggen.

10 kleuren ook verkrijgbaar in een bredere rol
Binnen deze serie zijn er 10 kleuren, waarvan ook een rolbreedte van 550cm is. Dat zijn de volgende kleuren: 1000, 1001, 1002, 1079, 1114, 1502, 5505, 7011, 7014 en 7722.

Technische gegevens
Gewicht: 2140 gr/m²
Hoogte: 8mm
Rolbreedte: 457cm of 550cm
Samenstelling: 100% wol

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van