Interfloor Dynamic Chips - 807

Een uiterst duurzame collectie met stoere terrazzo achtige print voor zowel residentieel als project gebruikt. Lees meer

Interfloor vinyl: t/m 31-07-19 gratis gelegd 
(tot 60km vanaf Cuijk)

  • Vinyl Interfloor Dynamic Chips 807
  • 98,00 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal tot zwaar woongebruikZwaar woongebruikZwaar projectgebruikZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Interfloor Dynamic Chips - 807

  • 15
  • 400
  • Blauw
Een uiterst duurzame collectie met stoere terrazzo achtige print voor zowel residentieel als project gebruikt. Met alle eigenschappen van Interfloors unieke Black Tex Back, de alom geprezen eerste én enige echte naadloze PVC vloer op 400cm breed. Door de ingestrooide PVC Chips extra sterk en slijtvast.

Technische specificaties
Totale dikte: ca. 2.80
Dikte slijtlaag: ca. 0.40
Totaalgewicht: ca. 2050 g/m2
Toplaag: Embossed met harde PVC Chips voor extra slijtvastheid en goede slipweerstand (anti-slip)
Extra eigenschap: PU Laquer voor eenvoudig onderhoud
Lichtechtheid: B02 ≥ 6
Rolstoeltest EN 425 goed*1)
Restindruk: mm ≤ 0,20
Vloerverwarming: geschikt
Contactgeluidsisolatie: dB 17
Warmtedoorlaatweerstand: K/W 0,030
Dimensionale stabiliteit: ≤ 0,4
Brandgedrag: Bfl-s1
Slipweerstand: R10 = DS
Garantie op slijtage: 15 jaar
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van