Gelasta Greengrip - 548

De Greengrip is een vinyl wat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer, keuken of zelfs u werkamer! Dit vinyl heeft een breed scala aan dessins voor zowel een landelijke, klassieke of industrieel i Lees meer

t/m 31-07-19: 15% Korting en tevens gratis gelegd

(tot 60km vanaf Cuijk)

 

  • Vinyl Gelasta Greengrip 548
  • 87,50 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal woongebruikVloerverwarmingBrandgedragAntislipGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Gelasta Greengrip - 548

  • 5
  • 400
  • Donkerbruin
De Greengrip is een vinyl wat geschikt is voor uw woon-, slaap-, badkamer, keuken of zelfs u werkamer! Dit vinyl heeft een breed scala aan dessins voor zowel een landelijke, klassieke of industrieel interieur. De Greengrip is vuilafstotend dankzij de aangrachte PU lak op de toplaag en is uitgevoerd met een textielbacking. Dit geeft het vinyl extra comfort en meer geluidsdemping. Verder heeft de Greengrip een natuurgetrouwe uitstraling, is makkelijk in onderhoud en is antislip wat ideaal is voor in uw badkamer.

Pluspunten
+ Extra comfort en meer geluidsdempend door textiel backing
+ Vuilafstotend dankzij de aangebrachte PU lak op de toplaag
+ 0,4 mm slijtlaag

Technische specificaties
Totale dikte: 3,1 mm
Slijtlaag: 0,4 mm
Breedte: 400 cm
Afmeting tegel: 33,30 x 60,00 (l x b)
Afmeting patroon: 120 x 99,50 cm (l x b)
Totaal gewicht: 1.650 gr/m²
Warmtedoorlaatweerstand: 0,0100 m² K/W
Brandklasse: Cfl-S1
Antislip: DS
Formaldehydegroep: E1
Contactgeluidreductie: 16 dB
Vloerverwarming: Geschikt
Thermische geleidbaarheid: 0,25 W / mK
Garantie: 5 jaar
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van