Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Desso Galway - 9104 Galway

De hoge, dikke saxony structuur van Galway zorgt voor het ultieme comfort. Lees meer

Profiteer t/m 5 mei van 15% korting op Desso

  • Vloerbedekking Desso Galway 9104 Galway
  • Normaal: € 499,95 Nu: € 424,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Desso Galway - 9104 Galway

  • 5
  • 400
  • 5
De hoge, dikke saxony structuur van Galway zorgt voor het ultieme comfort. Dit tapijt is geïnspireerd op het ruige uitgestrekte landschap van Ierland en speelt in op de trend waarbij de buitenwereld naar binnen wordt gehaald. De vloerbedekkingen van de Galway collectie zijn beschikbaar in vijf verschillende kleurtinten en is leverbaar op een rol van vier meter; de lengte kiest u geheel zelf. Zo plaatst u het tapijt op de trap, in de slaapkamer, op de overloop maar ook kan het gebruikt worden voor werkgebruik. De kwaliteit van Galway laat, zoals onderzoek uitwees, absoluut niet te wensen over. Het kan gebruikt worden wanneer zwenkwielen over de werkvloer rollen, maar ook intens belopen traptreden kunnen worden voorzien van deze bedekking.

Deze onderscheidende kwaliteitseigenschappen zorgen eveneens voor het feit we deze bedekking mogen leveren met vijf jaar garantie.

Op een dag dat het u schikt, bezorgen we de vloerbedekking naar keuze aan huis op rol. Het is goed om te weten dat de vloerbedekking antistatisch is, waardoor mensen met een allergie weinig tot geen last hebben van opvliegend stof. Stofdeeltjes worden (uit onderzoek gebleken) langer vastgehouden en stofzuigen met gezonde regelmaat, verwijdert de stofdeeltjes weer probleemloos van het tapijt.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.

- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Bij Desso is het een algemeen gegeven dat de garantie voor 5 jaar zal gelden.

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van