Bonaparte Kira's Dream - 294 Kira Dream

Kira's Dream: een hip, romantisch tapijt dat in uw woonomgeving kan worden geplaatst als kamerbrede bedekking, of individueel tapijt. Lees meer

OKTOBER WOONMAAND Profiteer t/m de 31e15% Korting 

  • Vloerbedekking Bonaparte Kira's Dream 294 Kira Dream
  • Normaal: € 119,95 Nu: € 101,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal tot zwaar woongebruikLicht projectgebruikTrappenZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Bonaparte Kira's Dream - 294 Kira Dream

  • 5
  • 400
  • 2
Kira's Dream: een hip, romantisch tapijt dat in uw woonomgeving kan worden geplaatst als kamerbrede bedekking, of individueel tapijt. Het grote kleurenpalet varieert van pasteltinten tot krachtige kleuren. In het menu op deze pagina zoekt u eenvoudig de kleur die aansluit op uw woonwens en maakt u eveneens gemakkelijk een keuze alvorens een bestelling af te ronden. Wanneer u een vloerbedekking wenst te ontvangen, selecteert u de lengte die uw voorkeur heeft. De rollen worden geleverd met een breedte van 4 meter.

Wenst u onze vloeren op groot formaat te bekijken en wilt u inspiratie opdoen terwijl u advies krijgt van onze productspecialisten? Bezoek onze showroom in Cuijk, een van de grootste woonwinkels van de Benelux!

De belangrijkste eigenschappen op een rij:
- Geschikt voor normaal tot zwaar woongebruik
- Geschikt voor licht projectgebruik
- Geschikt voor trappen, vloerverwarming en zwenkwielen
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van