Plan hier je showroom afspraak


Belakos Sophie - Sophie 34

De Sophie collectie van Belakos heeft een uitgebreid kleurenpallet. Lees meer

Profiteer t/m 12 december tot wel 15% korting op Belakos tapijten

  • Vloerbedekking Belakos Sophie Sophie 34
  • Normaal: € 119,00 Nu: € 105,00 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal woongebruikTrappenBrandgedrag
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Belakos Sophie - Sophie 34

  • 400
  • 2
De Sophie collectie van Belakos heeft een uitgebreid kleurenpallet. Wist je dat je onze tapijten op groot formaat kunt bewonderen in onze showroom in Cuijk? Hieronder vind je alvast de belangrijkste producteigenschappen:

- Geschikt voor woongebruik
- Geschikt voor gebruik op trappen
- Geschikt voor vloerverwarming
- Ook beschikbaar op 500 cm breed - vraag ons naar de mogelijkheden!
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van