Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Belakos Audrey - Audrey 34

Belakos staat voor uitstraling en kwaliteit. Lees meer

Profiteer t/m 28 juli tot wel 15% korting op Belakos tapijten

  • Vloerbedekking Belakos Audrey Audrey 34
  • 159,00 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Belakos vloerbedekking in onze 6000 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Belakos Audrey - Audrey 34

  • 400
  • 4
Belakos staat voor uitstraling en kwaliteit. Ze gaan tevens mee met de tijd. Er wordt goed gekeken naar de trend in zowel binnen- als buitenland.Rolbreedte

Bij deze serie is het ook mogelijk om op een rol van 500 cm te bestellen. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen.Technische specificaties

Constructie: 1/10 gesneden pool

Kleuren: 12

Poolmateriaal: 100% polyamide, stukverf

Poolgewicht: 1260 gr/m

Totaalgewicht: 2280 gr/m

Poolhoogte: 10 mm

Totaalhoogte: 12.5 mm

Aantal noppen: 158.000 / m2

Draagdoek: Woven PP

Brandtest: Cfl-s1

Kleurechtheid: >5

Warmteweerstand: 0.105 m2 K/W

Breedte: 400 cm
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van