Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Plan hier een afspraak voor interieuradvies gesprek


Product niet leverbaar

Belakos Atlantic - Atlantic 289

De Atlantic van Belakos is een tapijttegel dat gekenmerkt wordt door zijn brede gebruiksmogelijkheden en warme uitstraling. Lees meer
  • Tapijttegels Belakos Atlantic Atlantic 289
  • Normaal: € 65,34 Nu: € 55,54 per m²
  • 4,00 m² per pak (prijs/pak: € 222,16)
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u meebestellen of direct naar de kassa?

Bekijk Belakos tapijttegels in onze 6000 m² inspiratie showroom
Zeker weten of dit product aanwezig is? Bel ons!

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--
Product niet leverbaar

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Belakos Atlantic - Atlantic 289

De Atlantic van Belakos is een tapijttegel dat gekenmerkt wordt door zijn brede gebruiksmogelijkheden en warme uitstraling.

De Atlantic is geschikt voor zwaar woon én projectgebruik en kan op zowel vloeren als trappen gelegd worden.

Het voordeel van tapijttegels is dat het zeer makkelijk te plaatsen is gemakkelijk in onderhoud is en bijna geen schade oploopt bij normaal gebruik.


Specificaties:


Categorie: Tapijttegel

Garen: Solution Dyed Nylon Econyl

Trappen: geschikt

Vloerverwaming: geschikt

Dikte toplaag: 3 mm

Totale dikte: 5 mm

Breedte beschikbaarheid: 50 x 50 cm tegel

Type kwaliteit: gesneden pool

Chloor bestendig: 100%

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van