Ambiant Calandro Eiken - 5252

De Ambiant Calandro eiken is een licht beige eiken kleurig vinly die rust uitstraat in uw kamer. Lees meer

Bel direct voor de scherpste prijs

  • Vinyl Ambiant Calandro Eiken 5252
  • 69,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikLicht projectgebruikZwenkwielenBrandgedragAntislip
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Calandro Eiken - 5252

  • 12
  • 400

De Ambiant Calandro eiken is een licht beige eiken kleurig vinly die rust uitstraat in uw kamer. De Calandro eiken is leverbaar in 6 kleuren en voor ieder woongebruik geschikt.

Wilt u zich laten informeren over de mogelijkheden en ons assortiment in vinly laminaat? Maak gerust een afspraak in onze showroom! Wij helpen u dan persoonlijk met het uitzoeken van een mooie vloer.

 

  

Specificaties:

Dikte: 3mm

Totaalgewicht per m²: 1.95 kg

Breedte: 400cm

Kleuren beschikbaar: 6

Gebruikersklasse: 23 - zwaar woongebruik

Gebruiksklasse industrieel: 41 - licht industrieel gebruik

Gebruiksklasse project: 32 - normaal projectgebruik

Garantie woongebruik (Jaren): 12 jaar

Projectgeschikt: ja

Antistatisch: Nee

Zwenkwielgeschiktheid: B - incidenteel gebruik

Contactgeluidreductie ∆LW (IS)​: 18

Persoonoplading (kV): 2

Brandclassificatie: Bfl-s1

Dessin: hout

Antislip: ja

Supreme: nee

Lichtechtheid (>=): 6

Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van