Parade Verona - 173 naturel

Zijdezacht, de garens van deze collectie Verona van producent Parade. Lees meer
t/m 30 april: 15% Korting
  • Vloerbedekking Parade Verona 173 naturel
  • Normaal: € 179,95 Nu: € 152,96 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappenZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Parade Verona - 173 naturel

  • 5
  • 400
  • 2
  • 5
  • Wit / Licht
Zijdezacht, de garens van deze collectie Verona van producent Parade. De middelhoge gesneden pool maakt dit tapijt dermate zacht. Uniek..
Het tapijt wordt op grote tuftmachines vervaardigd waarbij telkens een lusje wordt gevormd om een dunne draad. Dit is vergelijkbaar met een authentieke naaimachine, waarbij in dit geval op grote schaal de lusjes worden gecreëerd.

lle vloerkleden van Parade worden vervaardigd middels de tufttechniek. Deze productiemethode ontstond eind jaren vijftig, en ligt ten grondslag aan de techniek van de naaimachine. Het verschil is dat deze techniek een groter oppervlak, namelijk een van vier of vijf meter breed, beslaat. In dit geval worden over een breedte van vier meter naalden opgesteld die een doorlopend draadje telkens door het grondweefsel steken. Hierdoor worden keer op keer lusjes gevormd. Bij het ene ontwerp wordt een lus doorgesneden, bij een ander ontwerp kiest Parade ervoor de lus in tact te houden voor een specifiek design.

Het tapijt is geschikt voor licht evenals zwaar woongebruik. Het heeft een antistatische werking en zorgt eveneens voor optimale akoestiek in een woon- of werkomgeving.
De totaliteit van het vloertapijt, zorgt ervoor dat we er als vloerbedekkingvoordelig voor kiezen het tapijt te leveren met vijf jaar garantie. Deze gaat in vanaf het aankoopmoment. We komen het tapijt (op een rol van 4 meter breed) met plezier bezorgen op een dag dat het u schikt.

Rolbreedte
Bij deze Trending serie is het mogelijk om een rolbreedte van 500 cm te nemen. Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld je kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.
- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat je bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Parade Tapijt heeft veel vertrouwen in haar product. Naast de wettelijke garantietermijn van zes maanden geven wij ook nog vijf jaar garantie op overmatige slijtage, verankering van de pool en verankering van de rug van het tapijt, wanneer deze het gevolg zijn van een fabricagefout.

Parade gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van vijf jaar, mits de voorkant van de treden afgerond is, het tapijt vakkundig gelegd is en voorzien van Parade ondertapijt (of vergelijkbaar).

De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Parade tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/7 c.q. 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. Je woninginrichter zal conform voorgaande de afwikkeling van de garantie verder verzorgen.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van