Uniek: Dit tapijt is op 4 meter rolbreedte te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Parade Studio - 376 naugat

Parade Studio - 376 naugat

Haal de moderne landelijke sfeer in huis…De Studio vloerbedekking van Parade is de uitkomst voor een kamerbreed tapijt in uw woonomgeving. Lees meer
t/m 30 april: 15% Korting
  • Vloerbedekking Parade Studio 376 naugat
  • Normaal: € 126,95 Nu: € 107,91 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Parade Studio - 376 naugat

  • 5
  • 400
  • 2
  • 5
  • Beige
Haal de moderne landelijke sfeer in huis…
De Studio vloerbedekking van Parade is de uitkomst voor een kamerbreed tapijt in uw woonomgeving. Ook trap kan worden voorzien van deze Studio. In enkele gevallen kiest men het te plaatsen als individueel tapijt. De ribbel structuur zorgt voor een interieur met een natuurlijke en stoere uitstraling. Verzekerd van warmte, luxe en genot met deze vloersoort. Met name de kleuren die deel uitmaken van de collectie maken hem bijzonder. Zo is het mogelijk om te kiezen voor de tinten: jeans, kersenrood of pistache-groen. Deze accenten geven het karakter van je woonomgeving een strakke maar alles behalve doorsnee draai.

Gezien het vertrouwen dat we mede dankzij onderzoek in onze producten hebben, leveren we vijf jaar garantie op de collectie.
De prijs die wordt gepresenteerd betreft de prijs per strekkende lengte in meters. De breedte van het geleverde tapijt is altijd vier meter.
De vloerbedekking heeft een speciale antislip afwerking. Dit voorkomt verschuiving over de bestaande vloer.

Rolbreedte
Bij deze Trending serie is het mogelijk om een rolbreedte van 500 cm te nemen. Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld je kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.
- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat je bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Parade Tapijt heeft veel vertrouwen in haar product. Naast de wettelijke garantietermijn van zes maanden geven wij ook nog vijf jaar garantie op overmatige slijtage, verankering van de pool en verankering van de rug van het tapijt, wanneer deze het gevolg zijn van een fabricagefout.

Parade gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van vijf jaar, mits de voorkant van de treden afgerond is, het tapijt vakkundig gelegd is en voorzien van Parade ondertapijt (of vergelijkbaar).

De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Parade tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/7 c.q. 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. Je woninginrichter zal conform voorgaande de afwikkeling van de garantie verder verzorgen.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van