Uniek: Dit tapijt is op 4 meter rolbreedte te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Parade Soft Sense - 147 Truffel

Kies een dessin:

Parade Soft Sense - 147 Truffel

Haal de natuur in huis met de Soft Sense Collectie van Parade. Lees meer

t/m 31-07-19: 15% Korting en tevens gratis gelegd 
(tot 60km vanaf Cuijk)

  • Vloerbedekking Parade Soft Sense 147 Truffel
  • Normaal: € 114,25 Nu: € 97,71 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal woongebruikTrappenVloerverwarmingAntistatisch tapijtLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Parade Soft Sense - 147 Truffel

  • 5
  • 400
  • 2
  • Lichtbruin
Haal de natuur in huis met de Soft Sense Collectie van Parade. Dit is de perfecte basis voor een rustgevende, natuurlijke en warme sfeer. De extra zachte textuur van Soft Sense tapijt is pure luxe. Heerlijk comfortabel als kamerbreed tapijt op de bovenverdieping. Dankzij de innovatieve pool van Soft Sense heeft de vloer een prachtige, matte look met een subtiele vleug.

Technische specificaties
Materiaal: 100% polyamide
Poolgewicht: ca. 600 gr/m2
Totaalgewicht: ca. 1530 gr/m2
Poolhoogte: 5,7 mm
Breedte: 400 cm
Rug: Vilt
Warmteweerstand: 0,13 m2 K/W

Bent u geïnteresseerd in een van deze tapijten? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 070. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u het tapijt in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van