Gelasta Brianza - 97

De Brianza is gemaakt van Polyamide Imprel Finesse garens wat deze kwaliteit tot een ultiem luxe en zacht tapijt maakt. Lees meer

t/m 31-07-19: 15% Korting en tevens gratis gelegd 
(tot 60km vanaf Cuijk)

  • Vloerbedekking Gelasta Brianza 97
  • Normaal: € 209,95 Nu: € 178,46 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Licht projectgebruikVloerverwarmingBrandgedragAntislipLichtechtheidGeluiddempendComfortklassen
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Gelasta Brianza - 97

  • 5
  • 400
  • 5
  • Grijs
De Brianza is gemaakt van Polyamide Imprel Finesse garens wat deze kwaliteit tot een ultiem luxe en zacht tapijt maakt. De Brianza is verkrijgbaar in dertien verschillende kleuren waarvan twaalf kleuren naast 400 cm breed ook op 500 cm breedte verkrijgbaar zijn. Dit tapijt is geclassificeerd met gebruiksklasse 31. De Brianza is dus geschikt voor uw woonkamer, kinder- en hobbykamer, maar ook voor projectstoffering. Een mooie bijkomstigheid van de Brianza is dat dit tapijt ook op uw trap gelegd kan worden.

Pluspunten
+ Luxe uitstraling zoals nooit tevoren!
+ Unieke zachtheid
+ Trapgeschikt
+ Verkrijgbaar op 400 cm en 500 cm breed

Technische specificaties
Poolmateriaal: 100% Polyamide Imprel Finesse
Rug: Twinback
Breedte: 400 + 500 cm (enkel op bestelling)
Totale hoogte: ca. 15 mm
Totaal gewicht: 3.300 gr/m²
Geluidsisolatie: ca. 32 dB
Warmteweerstand: 0,14 m² K/W
Lichtechtheid: 5-6
Waterechtheid: 4-5
Brandklasse: Cfl-S1
Garantie: 5 jaar
Bijzonderheden: Brandklasse cfl-s1 alleen bij volledige verlijming
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van