Uniek: Dit tapijt is op 4 meter rolbreedte te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Uniek: Dit tapijt is op 4 meter rolbreedte te bezichtigen in onze showroom in Cuijk
Bonaparte Chinchilla - 110 robijn

Bonaparte Chinchilla - 110 robijn

Een gezonde keuze!Kiezen voor dit Chinchilla tapijt van Bonaparte is een gezonde keuze. Lees meer

t/m 30 april: 15% Korting 

  • Vloerbedekking Bonaparte Chinchilla 110 robijn
  • Normaal: € 269,95 Nu: € 229,46 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Bonaparte Chinchilla - 110 robijn

  • 5
  • 400
  • 5
  • 5
  • Rood
Een gezonde keuze!
Kiezen voor dit Chinchilla tapijt van Bonaparte is een gezonde keuze. Het draagt bij aan een gezondere leefomgeving. Stuk voor stuk zijn de tapijten van Bonaparte gebaseerd op het Cradle to Cradle concept: de ontwerper werkt enkel volgens dit ‘groene’ principe. Producten vervaardigen uit natuurlijke materialen die op hun beurt eveneens gerecycled kunnen worden. Waarom dit uitgangspunt? Omdat Bonaparte het belangrijk vindt dat vloerbedekking een positieve invloed heeft op u als klant maar ook op het milieu.

Wat maakt Chinchilla onderscheidend?
Chinchilla is uiterst geschikt voor zowel licht als zwaar woongebruik, heeft het keurmerk: lichtecht en vormt een opvallend hoogpolig tapijt met een nonchalante structuur.
Het kleurenpalet is zeer uitgebreid, u heeft de keuze uit 19 verschillende kleurtinten. De onderscheidende, unieke structuur maakt deze vloerbedekking karakteristiek evenals jong, expressief en retro.

We mogen de vloersoort leveren met een garantie van vijf jaar. Plaatsing op de trap, woon- of werkomgeving en ook plaatsing in combinatie met vloerverwarming is mogelijk. Ook zwenkwielen zijn voor de uitstraling van dit tapijt geen probleem, het blijft in tact met dezelfde uitstraling.
De gesneden hoge pool, de materiaalsoort en de productiemethode zorgen samen voor het feit de bedekking ingedeeld wordt in comfortklasse 5.
De vloerbedekkingen worden stuk voor stuk geleverd op een rol van 4 meter; de lengte is geheel aan u.

Rolbreedte
Bij deze Trending serie is het mogelijk om een rolbreedte van 500 cm te nemen. Voor meer informatie kun u contact met ons opnemen.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur
- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watt

Garantie
Bonaparte Tapijt heeft veel vertrouwen in haar product. Naast de wettelijke garantietermijn van zes maanden geven wij ook nog vijf jaar garantie op overmatige slijtage, verankering van de pool en verankering van de rug van het tapijt, wanneer deze het gevolg zijn van een fabricagefout.

Bonaparte tapijt gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van vijf jaar, mits de voorkant van de treden afgerond is en het tapijt vakkundig gelegd.

De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Bonaparte tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. Uw woninginrichter zal conform voorgaande de afwikkeling van de garantie verder verzorgen.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van