Bonaparte Duet - 124 toendra

Duet: de nieuwe collectie van ontwerper Bonaparte. Lees meer

t/m 30 april: 15% Korting 

  • Vloerbedekking Bonaparte Duet 124 toendra
  • Normaal: € 124,95 Nu: € 106,21 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikZwaar projectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntistatisch tapijtAntislipLichtechtheidAkoestiekGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Bonaparte Duet - 124 toendra

  • 5
  • 400
  • 2
  • 5
  • Lichtbruin
Duet: de nieuwe collectie van ontwerper Bonaparte. Robuust en sterk, deze woorden zijn kenmerkend voor het bouclé tapijt. Het gemeleerde karakter maakt het uiterst goed te combineren met andere kleursoorten in uw interieur.
U heeft de keuze uit tien kleurtinten, zoals te zien op deze pagina. Ook de lengte is zelf te bepalen. De breedte van een rol, die bij u thuis geleverd wordt, is vier meter. We maken namelijk een afspraak om te leveren op een dag dat het u schikt.

Duet kan worden geplaatst in combinatie met vloerverwarming, is te gebruiken voor zowel licht woongebruik als zwaar projectgebruik. Het kan tegen een aardig stootje. Zo kunt u zich voorstellen dat een kleed zou lijden aan zwenkwielen die er over heen schuiven: daar is bij Bonaparte Duet geen sprake van.

De vloerbedekking is voorzien van een antislip-finish, waardoor verschuiving over de bestaande vloer of trap wordt voorkomen.
Geluiddemping zorgt voor optimale akoestiek in uw woning of kantoor. De luspool, productiewijze en de materiaalsoort (synthetisch) maken dit tapijt zacht, duurzaam en een weloverwogen langetermijninvestering.

U kiest voor een sterk merk en een duurzaam tapijt. Het draagt bovendien bij aan een gezond leefmilieu. Hoe dat kan? Omdat Bonaparte gebruik maakt van natuurlijke, herbruikbare materialen die een positieve invloed hebben op het leefmilieu.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur
- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watt

Garantie
Bonaparte Tapijt heeft veel vertrouwen in haar product. Naast de wettelijke garantietermijn van zes maanden geven wij ook nog vijf jaar garantie op overmatige slijtage, verankering van de pool en verankering van de rug van het tapijt, wanneer deze het gevolg zijn van een fabricagefout.

Bonaparte tapijt gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van vijf jaar, mits de voorkant van de treden afgerond is en het tapijt vakkundig gelegd.

De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Bonaparte tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. Uw woninginrichter zal conform voorgaande de afwikkeling van de garantie verder verzorgen.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van