Bonaparte City - 111 City

Bonaparte City - 111 City

Deze City van Bonaparte maakt deel uit van de nieuwe collectie die Bonaparte onlangs lanceerde. Lees meer

t/m 28-02-19: 15% Korting en tevens gratis gelegd 
(tot 60km vanaf Cuijk)

  • Vloerbedekking Bonaparte City 111 City
  • Normaal: € 109,95 Nu: € 93,46 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielen intensief gebruikVloerverwarmingAntislipLichtechtheidAkoestiek
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Bonaparte City - 111 City

  • 5
  • 400
  • 1
  • Rood
Deze City van Bonaparte maakt deel uit van de nieuwe collectie die Bonaparte onlangs lanceerde. Via vloerbedekkingvoordelig kiest u eenvoudig uit de diverse kleurtinten om uw woonomgeving te verrijken.

City wordt geleverd op een rol van 4 meter breed met vijf jaar garantie. De lengte is geheel naar eigen wens in te vullen. Het tapijt kan op de vloer geplaatst worden als kleed, kan een kamerbreed vloeroppervlak vullen en kan ook op de trap geplaatst worden. Zwaarder woongebruik of iets minder intensief, beiden geschikte omstandigheden. Ook plaatsing in combinatie met vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden, gezien deze vloer een warmtebron van 28 graden aankan.
City is voorzien van een antislip-finish, wat verschuiving over de bestaande vloer voorkomt. De lichtechtheid mogen we garanderen gezien het het keurmerk 'lichtecht' ontving. Er is geen sprake van een verandering van kleur door de zon of een andere lichtbron.

Tot slot is de akoestiek optimaal wanneer u kiest voor deze vloersoort: het heeft een geluiddempende functie. Een zacht en rustig geheel is het eindresultaat in uw omgeving.

Naast deze city, vindt u binnen deze webomgeving 233 verschillende designs/kleurtinten vloerbedekkingen van Bonaparte. Waanzinnig veel ruimte om te kiezen voor een waardevolle investering voor uw woon- of werkomgeving dus. Kamerbreed tapijt, binnen enkele werkdagen geleverd. In overleg maken we een afspraak om bezorging van Bonaparte te realiseren op een dag dat het u schikt.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur
- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watt

Garantie
Bonaparte Tapijt heeft veel vertrouwen in haar product. Naast de wettelijke garantietermijn van zes maanden geven wij ook nog vijf jaar garantie op overmatige slijtage, verankering van de pool en verankering van de rug van het tapijt, wanneer deze het gevolg zijn van een fabricagefout.

Bonaparte tapijt gelegd op trappen heeft altijd een garantietermijn van vijf jaar, mits de voorkant van de treden afgerond is en het tapijt vakkundig gelegd.

De garantie is aflopend. Bij normaal gebruik van uw Bonaparte tapijt is er sprake van waardevermindering gedurende de gebruiksperiode. Daarom wordt bij aanspraak op garantie uitgegaan van een jaarlijkse afschrijving van 1/5 van de waarde van het tapijt per jaar. Uw woninginrichter zal conform voorgaande de afwikkeling van de garantie verder verzorgen.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van