Ambiant Magnifico - 0195 Greige

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Lees meer

Ambiant tapijt: t/m 28 februari gratis gelegd vanaf 30m2, vraag direct een offerte op maat aan. 

  • Vloerbedekking Ambiant Magnifico 0195 Greige
  • 189,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikLicht projectgebruikTrappenVloerverwarmingBrandgedragLichtechtheidGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Magnifico - 0195 Greige

  • 7
  • 400
  • Donkerbruin
Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in elke situatie. Zo kunnen kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Wat moet u weten?
Tapijt wordt gefabriceerd in verschillende processen waardoor er geringe kleur- en structuur verschillen met de stalenset mee kunnen komen. Tapijt is een textielproduct en bij dagelijks gebruik aan verandering onderhevig is. Elk tapijt heeft zijn eigen eigenschappen. Bij het los leggen van tapijt, kan het tapijt krimpen. Om dit te voorkomen kunnen kunt u voor verschillende opties kiezen. Het tapijt volledig verlijmen, verlijmen aan de zijkanten of het tapijt leggen op een ondervloer. Deze ondervloer zal wel latten gespannen moeten zijn. Bij direct zonlicht adviseren wij zonwering te gebruiken om mogelijke verkleuring te minimaliseren.

Technische specificaties
Poolmateriaal: 100% PA Imprel Opal
Rapportformaat: geen
Backing: Twinbacking
Poolgewicht (gram per m²): 2.000
Afgeschoren poolgewicht: N/A
Totaalgewicht (gram per m²): 2.700
Poolhoogte (mm): 8
Totaaldikte (mm): 12
Aantal steken / m²: 121.000
Gebruiksklasse consumenten: 23
Gebruiksklasse project: 31
Gebruiksklasse industrieel: NVT
Projectgeschikt: Nee
Garantie Woongebruik: 7 jaar
Garantie Project: nvt
Comfortklasse: LC5
Slijtageklasse: N/A
Antistatisch Nee
Zwenkwielgeschiktheid: B - Incidenteel gebruik
Trapgeschiktheid: B - Gebruik onder woonomstandigheden
Contactgeluid Delta Lw: 30
Geluidsabsorptie: 30
Warmtedoorlaatweerstand: 0,13
Geschikt voor vloerverwarming?: Ja
Persoonoplading in kV: N/A
Horizontale weerstand: N/A
Verticale weerstand: N/A
Brandwerendheid: Cfl - s1
Lichtechtheid (>=): 5
Waterechtheid (>=): 4
Wrijfechtheid nat (>=): 3
Wrijfechtheid droog (>=): 3-4
Vlekbestendigheid: Normaal
Garantie: 7 jaar / 5 jaar op trappen

Bent u geïnteresseerd in een van deze tapijten? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen op +31 (0)85 8888 070. Wij zijn bereikbaar van 9:30 tot 18:00. Wenst u de vloer in onze showroom te bekijken? Dan kunt u bellen naar bovenstaand nummer voor een afspraak!

Een staal bestellen
U kunt ook heel makkelijk bij ons een staal bestellen. Boven het kopje 'bereken uw prijs' staat 'staal aanvragen'. Wanneer u hierop klikt, kunt u uw gegevens invullen en kan u de staal binnen enkele werkdagen thuis verwachten. Deze service is geheel kosteloos.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van