Ambiant Graniet - Titanium (Bouclé 4094)

Zoekt u een egale, robuuste en sterke vloerbedekking? Dan ligt nu het juiste tapijt voor u. Lees meer

Ambiant tapijt: de hele maand maart gratis gelegd vanaf 30m2, vraag direct een offerte op maat aan. 

  • Vloerbedekking Ambiant Graniet Titanium (Bouclé 4094)
  • 69,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Normaal woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Graniet - Titanium (Bouclé 4094)

  • 400
  • 2
  • 5
  • Grijs
Zoekt u een egale, robuuste en sterke vloerbedekking? Dan ligt nu het juiste tapijt voor u. De Ambiant Graniet is een gesloten pooltapijt (lussenpool) met een korrelige structuur en is door het hoogwaardige Meraklon garen in hoge mate slijtvast. De gerestylede Ambiant Graniet is een ongeëvenaarde topper in de Ambiant Tapijt collectie en is al tientallen jaren in de collectie. Door het gemêleerde karakter is dit tapijt uitstekend te combineren met andere kleuren en materialen in uw interieur.Zoekt u een egale en strakke vloerbedekking? Dan ligt nu het juiste tapijt voor u. De Ambiant Graniet is een gesloten pooltapijt (lussenpool) met een korrelige structuur. Dit tapijt is gemaakt van hoogwaardige Meraklon garens waardoor het in hoge mate slijtvast is.

Wat betekend Bouclé?
Bouclé wil zeggen dat het poolmateriaal gevormd wordt door poollussen die van gelijke of ongelijke Indien de poollussen een ongelijke hoogte hebben, spreken we van een 'hoog/laag structuur'.

Waar staan de vier cijfers voor?
De vier cijfers die achter de kleurnaam weergegeven staan zijn 4 cijfers uit de (oorspronkelijk langere) artikelcode van de fabrikant. Dit is van belang wanneer de bestelling doorgestuurd word naar de fabrikant zodat de juiste vloerbedekking uitgeleverd gaat worden.

Warmtedoorlating: 0,17 KW/m2.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van