Ambiant Cosy - CO Nougat

De Ambiant Cosy is een bouclé tapijt met een robuuste uitstraling, maar met een gestructureerd effect. Lees meer

Ambiant tapijt: 30 april 

  • Vloerbedekking Ambiant Cosy CO Nougat
  • 109,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
NormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Cosy - CO Nougat

  • 5
  • 400
  • Lichtbruin
De Ambiant Cosy is een bouclé tapijt met een robuuste uitstraling, maar met een gestructureerd effect.
Het 12 stuks tellende kleurenpalet heeft een zakelijke uitstraling. Door de meerkleurigheid in het garen en het gestructureerde poolbeeld heeft de Ambiant Cosy een vuilverbergend karakter. Omdat gebruik is gemaakt van een solution dyed merkgaren heeft de Ambiant Amethist excellente onderhoudseigenschappen. De Ambiant Cosy heeft tevens een uitmuntende lichtechtheid en is uitstekend toe te passen in de woonomgeving met intensief gebruik, trappen, kantoren en scholen.

Wat betekend Bouclé?
Bouclé wil zeggen dat het poolmateriaal gevormd wordt door poollussen die van gelijke of ongelijke Indien de poollussen een ongelijke hoogte hebben, spreken we van een 'hoog/laag structuur'.

Waar staan de eerste twee letters voor?
De eerste twee letters staan simpelweg voor de eerste twee letters van het model.

Type Tapijt Bouclé
Breedte ca. 400 cm
Poolmateriaal 100% polyamide
Poolhoogte ca. 3,2 mm
Totaalhoogte ca. 5,5 mm
Poolgewicht ca. 605 gr/m2
Totaalgewicht ca. 1720 gr/m2
Rug action backing
Warmtedoorlating 0,10 KW/m2
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van