Ambiant Capitool - Caramel (Velours 2131)

Ambiant Capitool is één van de sterkste tapijtkwaliteiten uit de Ambiant Tapijt collectie. Lees meer

Ambiant tapijt: t/m 31 mei gratis gelegd vanaf 30m2, vraag direct een offerte op maat aan. 

  • Vloerbedekking Ambiant Capitool Caramel (Velours 2131)
  • 124,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikNormaalprojectgebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielenVloerverwarmingAntistatisch tapijtBrandgedragAntislipLichtechtheidGeluiddempendComfortklassen
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Capitool - Caramel (Velours 2131)

  • 400
  • 2
  • 7
  • Lichtbruin
Ambiant Capitool is één van de sterkste tapijtkwaliteiten uit de Ambiant Tapijt collectie. Dit tapijt is geproduceerd middels de zogenaamde COC-techniek. Een fabricagetechniek die het mogelijk maakt om kleurrijke effectpuntjes in het vlakke tapijtoppervlak te verwezenlijken. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor functionele woonruimtes, maar ook voor winkels, kantoren en andere werkruimten. Hier ligt werkelijk een ijzersterk tapijt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Wat betekend Velours?
Een velourstapijt is een tapijt met lage polen die dicht op elkaar zijn gezet. Het garen is gemaakt van fijn vezelmateriaal, waardoor het tapijtoppervlak gekenmerkt wordt door een fluweelzacht en glad oppervlak.

Waar staan de vier cijfers voor?
De vier cijfers die achter de kleurnaam weergegeven staan zijn 4 cijfers uit de (oorspronkelijk langere) artikelcode van de fabrikant. Dit is van belang wanneer de bestelling doorgestuurd word naar de fabrikant zodat de juiste vloerbedekking uitgeleverd gaat worden.

Warmtedoorlating: 0,06 KW/m2.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.