Ambiant Barbet - BA Zilver (Frisé)

Wat betekend Frisé?Bij een friséstructuur zijn de polen doorgesneden maar is de tapijtgaren in elkaar gedraaid (getwijnd). Lees meer

Ambiant tapijt: 30 april 

  • Vloerbedekking Ambiant Barbet BA Zilver (Frisé)
  • 129,95 per strekkende meter
  • Breedte rol: 4 meter
Zwaar woongebruikTrappen intensief gebruikZwenkwielenGeluiddempend
Product toegevoegd aan winkelwagen

Wilt u ondervloer of legservice meebestellen of direct naar de kassa?

Bereken uw prijs

€ -,--
€ -,--

Over dit product

  • Levering uit voorraad
  • Uitgebreide garantie

Hulp nodig?

Klantenservice
Veel gestelde vragen

+31 (0)85 8888 070

Ambiant Barbet - BA Zilver (Frisé)

  • 7
  • 400
  • 5
  • Grijs
Wat betekend Frisé?
Bij een friséstructuur zijn de polen doorgesneden maar is de tapijtgaren in elkaar gedraaid (getwijnd). Bij frisé is vrijwel iedere pool afzonderlijk van de andere pool te onderscheiden, waardoor het een levendige oppervlaktestructuur krijgt.

Onderhoud
Tapijt vraagt net als andere gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld uw kleding of auto, om regelmatig onderhoud. Goed onderhoud is niet moeilijk en hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Het is een kwestie van de juiste methode!

De gouden regels zijn:
- Houd vuil buiten de deur, met behulp van bijvoorbeeld een rooster of een borstelmat bij de voor- en achterdeur.

- Stofzuig regelmatig (twee maal per week is een minimum). Gebruik een goede stofzuiger, bij voorkeur met een elektrisch ronddraaiende borstel. Laat u bij de aanschaf goed adviseren door de leverancier over de onderdruk (minimaal 160 millibar), die veel belangrijker is dan het aantal Watts.

Garantie
Huishoudelijk gebruik 7 jaar en 5 jaar op trappen mits afgeronde hoeken.

Advies
Bij gebruik van zwenkwielen adviseren wij altijd een bureaurolmat oor optimaal huiselijk comfort adviseren wij verend ondertapijt, die op een professionele manier is aangebracht.

Type Tapijt Frisé
Breedte ca. 400 cm
Poolmateriaal 100% polyamide
Poolhoogte ca. 16,0 mm
Totaalhoogte ca. 18,0 mm
Poolgewicht ca. 1150 gr/m2
Totaalgewicht ca. 2150 gr/m2
Rug action backing
Warmtedoorlating 0,10 KW/m2

Uitleg benaming
De eerste 2 letters die u ziet zijn de eerste 2 letters van het model (Barbet). Daarna ziet u de kleur en tussen haakjes staat welke soort het tapijt is.
Vloeren om woon- en werkomgeving te verrijken: sinds jaar en dag maken wij onze klanten blij met uiteenlopende collecties vloerbedekking van A-merken. Wanneer u kiest voor tapijt van vloerbedekkingvoordelig.nl, wordt u verzekerd van vakmanschap en optimale service.

Deze lage prijs kunnen wij garanderen omdat we een online winkel zijn en een groot deel van de collectie (direct) kunnen leveren uit ons magazijn. Ook schaalgrootte en efficiënte handeling maken deze lage prijzen, die tot wel 30% lager kan uitvallen dan landelijke verkoopadviesprijzen, mogelijk. 

Vloerbedekkingvoordelig.nl levert vele verschillende tapijten voor in ieder huishouden, kantoorpand of winkel. De meeste tapijten zijn leverbaar in 400cm en 500 cm breed. De lengte is eenvoudig aan te geven en kan op 10 cm nauwkeurig worden geleverd. Let u bij een bestelling op of uw gekozen vloerbedekking geschikt is voor de toepassing. De Pit-symbolen helpen u hierbij.

Heeft u de vloerbedekking gevonden die aansluit op uw interieurwensen? Dan verzorgen wij het leveringstraject eveneens naar uw wens. Vloerbedekking vanaf 450 euro word, veelal binnen enkele werkdagen, geheel kosteloos bij u bezorgd. Betaling vindt plaats via iDeal of bij aflevering. Een aanbetaling is dus niet noodzakelijk. Wanneer u het leggen door ons vakkundige team wilt laten verzorgen is dit uiteraard mogelijk. Kijkt u hiervoor voor meer informatie op onze pagina voor de legservice.

We hopen u middels de foto’s en zoekmogelijkheden op deze website een mooie indruk te geven van ons assortiment. Voor meer informatie of vragen staat onze klantenservice u graag telefonisch te woord.

Vloerenvoordelig.nl is een onderdeel van